Siirry pääsisältöön

Syvää pohdintaa



Kommentit

  1. Tulen ujosti kommentoimaan (joo moi, yksi stalkkeri paljastaa itsensä), että pystyn niin kovasti samaistumaan tuohon blogitusongelmaan! Kaikkea elämässä tapahtuu, mutta sitten niistä ei jaksa enää blogiin piirtää mitään kun ei jaksa keskittyä, on perfektionisti ja välittää liikaa virheistä jne. Helpompi vaan puhua ihmisten kanssa. :'D

    Mutta nyt kun uskalsin jotain viestittää niin mainitsen vielä, että siulla on tosi kiva ja mielenkiintoinen blogi sekä piirtotyyli. Löysin tämän jokunen aika sitten muistaakseni Netsarlin kautta ja tykästyin heti. Lisäksi kiva löytää lisää muiden transihmisten blogeja. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mnyh ihana kuulla että mun töherryksistä tykätään. :D Ja hienoa kuulla etten ole ainoa joka kärsii näistä kyseisistä vastustajista blogaamisen suhteen.

      Ja ooh, moninaisuuden maanmies! Totta kai pitää morjenstaa! :D Kiitos kommentista. Piristi päivääni kummasti. Kaikkea hyvää ja jutellaan vaan lisää jos joskus törmätään taas jossain keskustelussa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Prosessi jatkuu

Hourly Comic Day 2019

Tuli halu kokeilla internetsin syvässä maailmassa vallinnutta Hourly Comic Day skräbläilyä. Postaus sattuu olemaan englanniksi, mutta totesin, että voisin kokeilla pitää tämän blogin elossa pistämällä tänne edes jotain välillä. :D  

Prosessi